I fredags följde jag med flickvännen på Homeparty för första gången. På partyt befann sig ett 10-tal personer, varav jag var den enda killen. I en varm och trång lägenhet skickades diverse vuxenleksaker runt i en ring. Tjejerna kände på massagestavar, luktade på glidmedel och testade diverse vibratorer. Försäljaren berättade om hur fantastiska produkterna var och hur många orgasmer en viss massagestav kunde ge under en kväll. Stämningen var falskt avslappnad och en underton av pinsamhet befann sig hela tiden i rummet.

Nu efteråt slår det mig varför det aldrig anordnas homeparty för killar. Kanske är det just så som Berglin sa; ”Kvinnans är befriad lust, mannens är skamlig nöd.”? Hur som helst så anses man nog vara en snuskgubbe om man förvarar en lösvagina hemma, medan storstadskvinnan med sin dildo ses som oskyldig och lite busig. Märkligt hur mycket fördomar som råder kring en mans sexualitet, inte sant?

Kommentarer inaktiverade.